15 април 2014

Детските мотори за балансиране Kiddimoto сред истински мотоциклети

фотография: www.donev.net

На откриването на моторджийският сезон във Варна, което се проведе на 12 април, взе участие и вносителят на детски колела за балансиране и детски каски Kiddimoto - Кидимото България ЕООД.

На открития паркинг пред Мол Варна бяха изложени няколко впечатляващи детски дървени мотори за балансиране.

Уникалният чопър, оцветен в пламъци, супербайкът на легендарния мотосъстезател Бари Шийн и детски скутер, който наподобява мотоциклетите Vespa, достойно заеха място между истинските мотори.

Детските мотори привличаха вниманието както на големите, така и на най-малките почитатели на мотоциклетите.  Някои от по-смелите деца решиха да се качат и да пробват детските колела-мотори, за да усетят тръпката да имаш свой мотоциклет и да си като татко си.


А пък други си направиха и снимка за спомен!

На откриването на мотосезона малките посетители получиха флаер със занимателна задачка - да оцветят каска, за да участват в томбола, в която могат да спечелят детска каска.


Може да участвате и вие ако си свалите pdf файл за оцветяване от страницата на Kiddimoto:
http://kiddimoto.bg/bg/news-view/19.html


02 април 2014

Kiddimoto изработиха детски мотор на Марк Маркес за балансиране

детски мотор за балансиране Кидимото Марк Маркес

Компанията за детски колела без педали Kiddimoto в сътрудничество с екип от дизайнери на Марк Маркес създадоха впечатляващ дизайн на уникален дървен мотор за балансиране за деца.

Испанецът Марк Маркез е състезател от екипа на  "Репсол Хонда", които участват в световните мото състезания MotoGP. През 2013г. когато Маркес е едва на 20 години, той става най-младият световен шампион на MotoGP.

Английската компания Kiddimoto вече са произвели детски мотори за балансиране и на други шампиони от света на мотоциклетите. Сред тях са Хорхе Лоренсо, Кар Кръчлоу и Ники Хайден, които са състезатели от MotoGP 2014.

Върху детския дървен мотор на Марк Маркес са изобразени неговите състезателни знаци и номер. Шампионският номер 93, изображение на мравка, която е талисман на Маркес, както и картинка във формата на насекомо. Върху мотоциклета дори е изрисуван и самият подпис на Марк Маркес.

Марк Маркес неслучайно избира мравката за свой талисман. Екипът му споделя, че всъщност причина за избора е защото: "Мравката е най-силното същество на планетата, а същевременно е толкова малка и работлива!".


Освен детски колела без педали,които са много цветни и забавни, Kiddimoto разработват в същият дизайн и детски каски и ръкавици. 

Супербайкът на Марк Маркес ще бъде наличен за продажба през лятото на 2014г. За радост на младите татковци и фенове на мотоциклетите, детският мотор за балансиране може да бъде поръчан от техния представител в  България - Кидимото България ЕООД.

детски дървен мотор за балансиране Kiddimoto
детски мотор Марк Маркес kiddimoto мотоциклет